Coleslaw

Coleslaw

Det er ikke alltid like enkelt å bruke opp kålrot og hodekål. Da er det fint å bruke restene i en frisk coleslaw. Server din hjemmelagde coleslaw til burgere, grillet kjøtt eller fisk.

Tips

For en mer fyldig smak kan du tilsette til majones.

Beregnet til 2-3 porsjoner.

Dette trenger du

  • 1 liten bit kålrot  
  • 1 gulrot  
  • 1 grønt eple  
  • ¼ hodekål  
  • Creme fraiche/yoghurt naturelle/kesam  
  • Sitronsaft  
  • Salt og pepper
  1. Skrell kålrot, gulrot og eple. Riv opp ved hjelp av et rivjern.
  2. Hakk hodekålen i tynne strimler.
  3. Ha grønnsak- og eplestrimlene i en skål.
  4. Ha over creme fraiche, yoghurt naturelle eller kesam. Det skal være så mye at alle strimlene er dekket.
  5. Skvis over sitronsaft og smak til med salt og pepper.
  6. Server kald til lunsj eller middag.