Høstens pytt i panne

Høstens pytt i panne

Denne retten er både enkel og rask, samtidig som du får brukt opp flere rester som ofte blir liggende igjen i kjøleskapet.

Tips

Pytt i panne er godt å fryse ned og varme opp igjen. Frys ned rotgrønnsaks- og pølseblandingen, men bruk ferske egg når du skal varme opp.

Denne oppskriften er beregnet til 2-3 personer.

Dette trenger du

  • 2 poteter  
  • 3 gulrøtter (bruk gjerne regnbuegulrøtter i ulike farger)  
  • 2 pølser  
  • ¼ kålrot  
  • 1 rødbete  
  • 1 egg per porsjon  
  • Salt og pepper
  1. Skjær poteter, gulrøtter, kålrot og rødbete i små terninger. Stek i smør på middels høy varme. Siden grønnsakene er rå, vil de trenge en god stund i stekepannen.
  2. Del pølser i små terninger og ha over i stekepannen når grønnsakene begynner å bli møre. Smak til med salt og pepper
  3. Bruk eggene til å lage to speilegg.
  4. Server pytt i panne varm med et speilegg til hver porsjon.