Pastapizza

Pastapizza

Det er fort gjort å koke for mye pasta! Men man trenger ikke å kaste restene av den grunn. Prøv deg heller på en pastapizza! Her er nemlig bunnen laget av pasta.

Denne oppskriften er beregnet på 2-3 personer.

Dette trenger du

  • 2-3 dl kokt pasta
  • 2 egg
  • 0,5 dl melk
  • 2 ss hvetemel
  • 1/2 pakke kjøttdeig
  • 1/2 gul løk
  • 1/2 paprika
  • 2 ss tomatpuré
  • 1/2 boks hakket tomat
  • Revet ost
  • 1 tomat
  • Oregano
  • Basilikum
  • Salt og pepper
  1. Sett stekeovnen på 180 grader.
  2. Bland sammen pasta, egg, hvetemel og melk. Dersom pastabitene er veldig store, er det lurt å dele dem i mindre biter.
  3. Fordel blandingen i en ildfast form, og forstek bunnen i 15-20 min.
  4. Stek kjøttdeig, løk og paprika. Ha over hakkede tomater, tomatpuré og krydder. Bland godt sammen.
  5. Ha kjøttfyllet over bunnen og strø over revet ost. Legg skiver av tomat på toppen.
  6. Stek på 220 grader i 12-15 min til osten har smeltet.