Resterisotto

Resterisotto

Risotto er veldig godt, men noen ganger blir magen mett før øynene og det blir rester til overs. Ta vare på disse restene i kjøleskapet, og varm opp dagen etter. Tilsett grønnsaker basert på hva du har liggende hjemme.

Tips

Risottoen kan selvsagt nytes som den er, men også som tilbehør til svinekjøtt eller kylling.

Oppskriften gir 2-3 porsjoner. Dette vil variere basert på hvor mye risottorester du har tilgjengelig.

Dette trenger du

  • Risottorester
  • 1 gulrot
  • 2 reddik
  • 1 paprika
  • 1 neve sukkererter
  • Olje
  • Salt
  • Pepper
  1. Del grønnsakene i mindre biter og stek i en stekepanne med olje.
  2. Når bitene begynner å bli møre kan du ha risottorestene over i stekepannen. Bland godt sammen.
  3. Smak til med salt og pepper.
  4. Serveres varmt. Strø gjerne revet parmesan over retten.