Stekte eplebiter

Stekte eplebiter

Det er fort gjort å kjøpe inn for mange epler! For å bruke opp alle eplene, kan du bruke dem som tilbehør til både desserter og middager. Eplebitene i oppskriften her kan brukes som tilbehør til yoghurt, vaniljeis og faktisk ulike middagsretter med svinekjøtt. Mulighetene er mange, så det er bare å prøve seg frem.

Tips

Dersom du serverer eplebitene som snacks, kan det være godt å blande i ulike typer nøtter. Hakk nøttene på forhånd og tilsett til de ferdig eplebåtene.

Dette trenger du

  • 3-4 røde epler  
  • 1-2 ss honning  
  • Kanel og kanelstang  
  • Smør
  1. Skjær eplene opp i båter. Mariner i honning og kanel i en plastpose. La det ligge i ca. en time.
  2. Stek eplebitene i en stekepanne med smør og kanelstang i 7-10 min. Eplebitene er ferdig når de er blitt møre.
  3. Server!